• Belföld
Faktor

Megszólalt a Fanni megölésével gyanúsított férfi: "alkalmazni akarta a lányt"

Annyit ismert el, hogy ő vitte ki a lakásból az eszméletlen lányt.

A Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László november óta előzetesben van. Biztonsági kamerák bizonyítják, hogy ő vitte ki az eszméletlen lányt a lakásából. A férfi mindezt elismerte, azt azonban tagadja, hogy köze lenne a lány halálához.

Eddig csak a rendőrség verzióját ismerhettük, de most az előzetesben ülő férfi egykori ügyvédje – egyben nagybátyja – elárulta a Blikknek, hogyan látta az ominózus nap eseményeit volt ügyfele, aki feloldotta őt a titoktartás alól.

Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást. Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta. Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud. Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van

– mondta a lapnak Brodmann Péter. A Novozánszki család jogi képviselője, Lichy József azonban nem hisz a történetben.

Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit.
Kommentek:

Top 16