• Külföld
Faktor

Megszólalt a beteg, akit térden kúszva videóztak le a kórház előtt

A kórház vezetősége cáfolta a beteg állításait.

Kidobtak az utcára, mint egy kutyát, mert nem volt egészségbiztosításom

– nyilatkozta a férfi, akit a napokban filmeztek le, amint a sürgősségi kórház előtt vonszolja magát a földön. Az egészségügyi intézmény vezetői ezt tagadják.

A beteget egy járókelő lefilmezte, amint az egészségügyi intézmény előtt négykézláb vonszolja magát a földön - írja a Maszol. Mellette egy kórházi ápoló álldogált egy tolószékkel. Egy darabig tétlenül nézte a kínlódó férfit, majd visszament az épületbe.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A beteg a sajtónak azt mondta, vesekrízise volt, ezért akart eljutni a kórházba. Az utcán azonban rosszul lett, mentők vitték be a sürgősségre. Azt állítja, miután vért vettek tőle, az orvosok kiutasították a kórházból, mert nem volt egészségügyi kártyája.

    A kórház vezetősége cáfolta a beteg állításait. Szerdai sajtótájékoztatójukon közölték: a férfit valóban a mentők vitték be a sürgősségre, de a férfi ittas volt, sértegette a személyzetet, kitépte magából a perfúziós tűt és elutasította a beutalását. Az orvosok bejelentették azt is, hogy hitelrontás vádjával beperelik a jeleneteket lefilmező személyt. A történteket a rendőrség és a kórházat működtető megyei önkormányzat is vizsgálja.

    Kommentek:

    Top 16