• Sport

Mégsem zárt kapus, árulják a jegyeket a magyar-feröeri meccsre

A Feröer elleni mérkőzésre nem vonatkozik a zárt kapus UEFA-büntetés, amit a Románia elleni meccs után kapott az MLSZ, vagyis csütörtökön a szurkolók bemehetnek a Fradi stadionjába. A magyar válogatott sorsdöntő meccset játszik. Már árulják a jegyeket.

Dzsudzsák Balázs és a magyar válogatott nézők előtt játszhat Feröer ellen (Fotó: blikk.hu)

Dzsudzsák Balázs és a magyar válogatott nézők előtt játszhat Feröer ellen (Fotó: blikk.hu)

A jegyek árusítása az UEFA döntése után azonnal megkezdődött, jegyet vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, az Express két budapesti irodájában, a TEX partnerirodáiban és hat magyar klub pénztárában (Haladás, Ferencváros, Diósgyőr, Békéscsaba, Zalaegerszeg és Győr) lehet. A jegyek 3.500, 4.500, 8.000 és 11.000 forintba kerülnek. Szurkolói kártya nélkül is lehet egyébként jegyet venni.

Dzsudzsák Balázs az M4 Sport7fő című műsorában azt mondta, természetesen mindenki örül a döntésnek, míg Sztancsik Tamás, a labdarúgó-válogatott sajtófőnöke szerint sportdiplomáciai sikert ért el az MLSZ. Dárdai Pál a válogatott korábbi edzője is beszélt a műsorban. Azt mondta, nem lesz kint a stadionban, de persze örülne, ha a csapat kijutna a franciaországi Eb-re, mert akkor nem veszne kárba a munkája.

Tavaly októberben 1–0-ra nyert a magyar válogatott Feröer ellen:

Top 0