• Belföld
Faktor

Mégsem az a Teréz körúti robbantó, akit eddig hittünk?

Különös dologra derítettek fényt a kamerafelvételek.

Fotó:MTI-Mihádák Zoltán

Fotó:MTI-Mihádák Zoltán

A hétfői tárgyaláson a bíró megállapította: a térfigyelő kamerák felvételein látható elkövetőről nem lehet kétséget kizáróan kijelenteni, hogy az ügy vádlottja, P. László Gergely - írja a Blikk. A rendőrök az összes vágatlan felvételt bemutatták.

Az elkövető fizikuma, főleg a magassága vetett fel kérdéseket, mivel másról nem lehet azonosítani, a kétórányi vetítés alatt egyszer sem nézett kamerába, fejét mindig kalap vagy kapucni takarta.

A rendőrök és a szakértők szerint a felvételeken egy 170-175 centis magas alak látható. P. László azonban 183 centiméter.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A vádlott apja azt mondta a lapnak, hogy ő korábban jelezte a rendőröknek: a felvételeken a fiánál jóval alacsonyabb személy látható. Örül, hogy a bírónak is feltűnt ez.

    Az ügyvéd is pozitív fejleménynek tartja, hiszen régóta kétségbe vonták, hogy ügyfele látható a kérdéses felvételen. P. László nem vesz részt a tárgyaláson, egyre rosszabbul van, a beszélőre sem megy ki szívesen, ügyéről nem beszél, csak egy lélekvándorlásról szóló elméletet hangoztat – mondta ügyvédje.

    P. László Gergely ellen több bizonyíték is nyilvánosságra került még az ügy tárgyalása előtt, de apja szerint fia ártatlan.

    Kommentek:

    Top 16