• Külföld
Faktor

Botrány a koncerten - túl messzire ment a népszerű énekes

A sérült azt tervezi, hogy rendőrségi feljelentést tesz.

A színpadról a mellette álló újságíró fényképezőgépébe taposott szombaton Josh Homme, a Queens of the Stone Age énekese egy Los Angeles-i fellépésen. Az énekes utólag bocsánatot kért Chelsea Laurentől, akinek megsérült az arca.

A KROQ rádió karácsonyi koncertjén történt incidens a nő szerint "nyilvánvalóan szándékos volt" és a férfi még mosolygott is, mielőtt odarúgott - írja az MTI. Homme a zenekar Twitter-oldalán azt írta, elvesztette a fejét a show közben, de sohasem akart volna fájdalmat okozni a fotósnak.

Vasárnap közleményt adott ki, mely szerint az előző esti koncertbe "teljesen belefelejtkezve" lámpákat és felszereléseket rugdosott a színpadon.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Ma felhívták rá a figyelmemet, hogy volt köztük egy fényképezőgép is, melyet Chelsea Lauren fotós tartott. Nem akartam, hogy ez történjen, nagyon sajnálom. Soha nem bántanék szándékosan senkit, aki a koncertünkön részt vesz vagy dolgozik. Remélem, Chelsea elfogadja őszinte bocsánatkérésemet

  - írta. Chelsea Lauren arról is beszámolt, hogy néhány perccel az eset után Homme elővett egy késnek látszó tárgyat és szándékosan megvágta magát a homlokán, a vére az előadás végéig csöpögött.

  Homme-ot márciusban egy autogramgyűjtő perelte be. A kereset szerint a zenész szóban és tettlegesen is inzultálta egy 2016-os Iggy Poppal közös koncertje után.

  A Queens of the Stone Age legutóbb 2014-ben járt Magyarországon, ám a Budapest Park éppen hétfőn jelentette be, hogy 2018. június 21-én a magyar fővárosban is bemutatja augusztusban megjelent új lemezét az amerikai együttes.

  Kommentek:

  Top 16