• Belföld
Faktor

Megrendítő részletek a pásztói csecsemőgyilkosságról - ezt mondja az anya

Az asszony egy szilveszteri bulin szülte meg a kicsit.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Együtt szilveszterezett a barátnőjével, majd január elsején, a buli helyszínéül szolgáló ház mellett szült H. Mónika. A nő állítja: nem tudott róla, hogy terhes.

A nő előzetes letartóztatásáról döntő tárgyalásra egyetlen rokona és az élettársa sem ment el, így a döntést ügyvédjével kettesben várták meg. A nőt végül 30 napra előzetesbe tették. Ügyvédje elárulta, hogy a nő vallomást tett a rendőröknek - írja a Bors.

Annyit elismert, hogy elsején életképes csecsemőt hozott a világra a barátnője háza mellett. Védencem előtte a szilvesztert együtt töltötte a barátnővel. Azt állítja, hogy a gyermeket egy félreeső helyen magára hagyta. A vallomásában megerősítette azt is, hogy senki, még legközelebbi rokonai és barátai sem tudtak arról, hogy vá­randós, sőt azt állította, hogy a szülés pillanatáig ő maga sem tudott állapotáról

– mondta a lapnak dr. Pongó Erik. H. Mónika a csonkítást, lefejezést is ta­gadta. Elmondása szerint a gyereket a sorsára hagyta Pásztón, de tagadja, hogy ő ölte meg. Arra a kérdésre, hogy miért hagyta magára, azóta sem tudott válaszolni. Mónika a letartóztatása óta sokkos állapotban van, állítólag hiányoznak neki a fiai.

Kommentek:

Top 16