• Krimi
Faktor

Megrázó részletek: orális szexért adott volna pénzt a tanár diákjának

A budapesti tanár a vád szerint a növendékei közül többeket szexuálisan zaklatott.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

2017. novemberében vádolták meg pedofíliával a Budapest Honvéd klub utánpótlását biztosító Magyar Futball Akadémia egyik kihelyezett óraadó tanárát. Egy tanulója jelentette fel még tavaly januárban, azért indult a per, amelyhez később három további fiú is csatlakozott, mint panasztevő - írja a Blikk.

A vád: többrendbeli szexuális kényszerítés bűntette, kiskorú veszélyeztetése miatt. Az ügy keddi, immár harmadik tárgyalási napjáról a Blikk közölt részleteket.

A megvádolt tanár június óta szabadlábon védekezik. A vád szerint két labdarúgó fiúval kezdett ki, akiket a gimnáziumból ismert. Csetelni kezdett velük, majd a vádlott egy idő után szexuális tartalmú üzeneteket kezdett küldeni és fotókat is kért a fiatalkorúak nemi szervéről. Az egyiket Mr. 23-nak nevezte pénisze méretére utalva.

A gimnáziumban igazgató-helyettesként is dolgozó férfi az egyik a fiúval, aki az előtte álló érettségi miatt félt tőle, többször találkozott, fagyizni, moziba, vásárolni járt vele. A labdarúgó a bíróság előtt tett vallomásában azt állította,  a tanár „szerelmének” nevezte és pénzt is ajánlott neki szexuális szolgáltatásért cserébe.

A gimnázium egyik tanárnője, akitől segítséget kért az egyik fiú azt vallotta tanúként, hogy "z egyik fiú elmesélte, hogy a tanár parfümöket fújt a nyakára, és azt lihegte a fülébe, hogy megerőszakolja, valamint a lábát is simogatta."

A tanárnő magánnyomozásba kezdett, és rávette a fiatal korú focistát, hogy édesapjával tegyen feljelentést. A feljelentést követően több áldozat is jelentkezett, állításuk szerint velük szexuális aktus is történt. A tanár tagadja az ellene felhozott vádakat.

Kommentek:

Top 0