• Belföld
Faktor

Megrázó részletek: gyilkosánál lehet a soroksári futónő ruhája

Egy biciklitárolóban rejthette el áldozata holmijait a tettes.

Kezeit és lábait összekötözte, a holttestet lemeztelenítette a soroksári kocogó nő gyilkosa. Gyurik Krisztina ruhái azóta sem kerültek elő, azokat magával vitte a tettes - írja a Bors.

Nemrég jelentkezett egy nő, aki a rendőröknek tett vallomásában azt mondta: egykori élettársa, egy bizonyos N. végezhetett az esti órákban kocogó családanyával. Mindezt vallomásában több bizonyítékkal is igyekezett alátámasztani, többek között egyértelműen felismerte a férfit egy rendőrségi felvételen, amely egy, a helyszín közelében kerékpározó biciklisről készült.

A Bors információi szerint N. tulajdonában volt egy ház melletti tá­rolóhelyiség, ahova legtöbbször a festékeit, a biciklijét tette, de többször előfordult olyan is, hogy ott húzta meg magát éjszakára. Nagyjából két éve a férfi édesanyja – jóval a fia öngyilkosságát követően – átkutatta a tárolót, ahol állítólag valami olyan dolgot talált, amit soha nem fog elmondani senkinek, sírba viszi a titkát. Mindezzel telefonon sírva hívta fel gyereke exét, a nyomravezetőt. Mindezt a rendőrségi nyomozás tisztázhatja.

Kommentek:

Top 0