• Sport
Faktor

Megrázó részletek: folyóparton találták meg a 18 éves focista holttestét

A fiú eltűnése estéjén szórakozni ment a barátaival.

Halálra fagyva találták meg Alekszej Lomakin holttestét a moszkvai Gorodnya folyó partján december 3-án - írja a welt.de. Az orosz Lokomotiv FC 18 éves játékosa november 30-án tűnt el, miután szórakozni ment a barátaival.

Most az is kiderült, hogy a fiatal futballista testére egy kutyáját sétáltató férfi bukkant rá. Lomakin alsó teste a vízben feküdt, kabátját pedig pár méterre tőle találták meg. Egyelőre nem tudni, hogy miért vette le a kabátját vagy hogyan került a vízbe, a testén nem találtak semmilyen erőszakos cselekményre utaló nyomot.

Lomakint először nem tudták azonosítani, semmilyen dokumentumot nem találtak nála. Később kiderült, hogy a táskáját és az iratait egy taxiban felejtette, valószínűleg azért, mert ittas volt. A futballista az eltűnése éjszakáján szórakozni ment a barátaival, egyik barátja meg is erősítette, hogy Lomakin sok alkoholt ivott. 

A haláleset körülményei egyelőre nem tisztázottak, de a hatóságok szerint a fiú vélhetően rosszul lett, elveszítette az eszméletét, majd halálra fagyott a mínusz 12-15 fokos hidegben.

Kommentek:

Top 0