• Krimi
Faktor

Megrázó részletek: ezért ölhették meg a 49 éves férfit Budapesten

A kordonnal körbezárt területen több eldobott, véres papír zsebkendő is hevert.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Elszámolási vita miatt halhatott meg az a 49 éves férfi, akinek összeszurkált holttestét csütörtökön egy kutyasétáltató találta meg a Budapest XV. kerületében lévő Pólus Center mögött - írja a Blikk.

A portál úgy tudja, hogy az áldozat egy sikeres építési vállalkozó volt, és nem kizárt, hogy pénz ígéretével csalta a gyilkosa a Szilas-patak mellett húzódó fás-bokros részre.

Csütörtök reggel a rendőrség kordonnal zárta körbe a bevásárlóközpont mögötti területet, egészen késő délutánig helyszíneltek, egy keresőkutyát is bevetettek. Később megérkeztek a tűzoltók is, valószínűleg a holttestet a patakmederből az ő segítségükkel emelték ki.

A kordonnal körbezárt területen több eldobott, véres papír zsebkendő is hevert a földön, nem messze pedig egy Audi állt. Ebből arra következtetnek, hogy az építési vállalkozó autóval érkezett hajnalban a helyszínre, majd miután késsel rátámadtak, megpróbált elmenekülni, közben pedig a zsebkendőkkel csillapítani a vérzést. Holttestét reggel hat és hét óra között egy arra járó találta meg.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen szemlét tartott, és tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, emberölés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A portál szerint több embert is kihallgattak már az ügyben.

Kommentek:

Top 0