• Belföld
Faktor

Megrázó részletek: borzalmas gyerekkora volt a soroksári gyilkosság gyanúsítottjának

"Józanon szinte soha nem lehetett látni az anyját és a nevelőapját."

Hallani sem akar vér szerinti apja a soroksári gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszterről. A nyomozás évei alatt R. egy hónap híján végig börtönben ült betörés és rablás miatt. Mint kiderült, a feltételezett gyilkosnak zűrös gyerekkora volt.

Az első hírek arról szóltak, hogy a 20 évig hajléktalanként élő R. akkor csúszott le, amikor a szülei meghaltak. Ám a Blikk úgy tudja, hogy R. Szilveszter vér szerint apja ma is életben van. A férfi egyévesen látta utoljára a fiát, azóta nem volt kapcsolat közöttük. A gyanúsított a nevelőapával és anyjával nőtt fel, ők ma már nem élnek. A szomszédok szerint a fiút szó szerint az utca nevelte.

Józanon szinte soha nem lehetett látni az anyját és a nevelőapját. A földszinti lakásból szinte mindig ordibálás hallatszott, állandó volt a ribillió

– mondta egy férfi, aki még ma is abban a panelházban él, ahol egykor R.-ék. A lap információi szerint Szilveszter édesapja sokkot kapott, amikor megtudta, hogy 39 éve nem látott fia – a gyanú szerint – borzalmas bűncselekményt követett el.

Azt az évet leszámítva semmilyen kapcsolat nem volt közöttük. Semmit nem tudott a fiáról, de az anyjáról sem. Ez inkább alkalmi kapcsolat volt

- árulta el a portálnak az apa egyik, a neve elhallgatását kérő ismerőse. Az apa a rendőröktől tudta meg, hogy mi történt, hogy a fia lehet a soroksári gyilkos. Azóta nagyon rossz állapotban van. Nem akarja felvenni a kapcsolatot a fiúval.

Már nyugdíjas: egy kisvárosban él, és nagyon fél, hogy a nevét összekapcsolják a bűnnel, amihez semmi köze. Soha semmilyen ügye nem volt a rendőrséggel

– tette hozzá az ismerős.

Krisztinát 2013-ban futás közben ragadta el támadója: megerőszakolta és megfojtotta. A családanya gyilkosát 5 évig keresték. Múlt héten kiderült: R. Szilveszter DNS-e, amit a börtönben vettek le tőle, egyezik az áldozat holttestén talált maradványokkal.

Kommentek:

Top 0