• Belföld
Faktor

Megrázó részletek a fiatal lány haláláról, akire a Tankcsapda egyik tagja talált rá

Mindenki megdöbbent azon, hogy a gázoló meg sem próbált segíteni.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Megrendítő részletek derültek ki az M3-ason elgázolt lány haláláról. A 26 éves B. Kata egy Tankcsapda koncertről tartott hazafelé, amikor V. Martin elütötte kocsijával.

A lányra a zenekar gitárosa, Sidlovics Gábor talált rá. A fiatal a buliból tartott hazafelé, amelyen még saját édesanyjával is együtt szórakozott. Végül mégis barátjával utazott, de vele a kocsiban összeveszett. A fiatal egy hirtelen jött ötlettől vezérelve magához vette a kocsikulcsot, kiszállt az autóból, amit egyetlen mozdulattal be is zárt. Kata elrohant, de egy BMW halálra gázolta, melynek sofőrje aztán segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Minden ismerőse megdöbbent a gázoló, Martin tettén, a fiút teljesen normális, kimondottan jó körülmények között élő fiatalnak ismerték.

"Imádja az autókat és a száguldást. Szakácsnak tanult, rendesen járt iskolába, komolyan vette" – mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse, aki szerint a fiú egész családját megrázta, amit Martin tett.

A gázoláskor letörött Martin kocsijáról a visszapillantó tükör, ez alapján azonosították a fiatal férfi autóját, a térfigyelők felvétele alapján pedig magát a sofőrt is. A rendőrök azonnal Martin gyömrői címére mentek, ahol megtalálták a fiút.

Kommentek:

Top 0