• Krimi
Faktor

Megrázó részletek a Fertő tavi gyilkosságról: fény derült az áldozat kilétére

"Pokoli azzal a tudattal élni, hogy milyen szörnyűségeken ment át a barátnőm a halála előtt."

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Kiderült, hogy évek óta Bécsben élt és alkalmi munkákból élt az a magyar nő, R. Zsuzsanna, akit a gyanú szerint meggyilkolt, majd földarabolt egy osztrák férfi - írja a Blikk. A férfi áldozata egyes testrészeitől úgy próbált megszabadulni, hogy a Fertő tóba dobta. Bár az osztrák sajtóban Beátaként emlegették a nőt, ezzel szemben a fiatal nő valódi neve: R. Zsuzsanna.

A lap információi szerint a Fejér megyéből származó fiatalasszony hat éve élt Bécsben, alkalmi munkákból tartotta fenn magát. Volt, hogy takarítást vállalt, de olyan is előfordult, hogy utcaseprőként dolgozott, vagy nagyobb fesztiválokon poharakat szedett össze.

Barátai határozottan cáfolták, hogy Zsuzsanna prostituáltként kereste volna a kenyerét, sőt, komoly kapcsolatban élt egy román származású férfival.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Soha nem árulta magát, pedig nagyon nehéz körülmények között élt itt kint. Hajléktalan volt, aki az egyik ilyen emberekre specializálódott szállón húzta meg magát, amíg arra megkapta a hivatalos engedélyt. Úgy tudom, azon a bizonyos estén azért ment el aludni későbbi gyilkosához, mert közölték vele, hogy tovább nem maradhat a szállón. Egyszerűen nem volt hova mennie. A gyilkost is ismerem, többször láttam a segélyszervezetnél őt is, nem tűnt veszélyes fickónak. Nagyon rossz lelki állapotban vagyok, pokoli azzal a tudattal élni, hogy milyen szörnyűségeken ment át a barátnőm a halála előtt

    - mondta a kapnak az áldozat egy közeli ismerőse.

    Kommentek:

    Top 16