• Krimi
Faktor

Megrázó részletek a Fejér megyei csecsemőgyilkosságról, ezt mondta az anya

A nő a terhességet arra fogta, hogy csak puffadással küzd.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Ahogy a Faktor is megírta korábban, sufniban hozta világra, majd megfojtotta újszülött gyermekét egy nő Zichyújfalun. A nő a Bors információi szerint puffadásra fogta terhességét, a gyilkosság után pedig rágyújtott szombaton.

A Sáregresen élő Kinga egy barátjánál, Zichyújfalun szülte meg gyermekét. A baba holttestére a nő párjának, Lászlónak a nevelőapja talált rá szombat délben, azonnal hívta a rendőrséget.

A nő párja azt mondta, hogy nem vette észre, hogy Kinga terhes lenne. Mikor nagyobbnak látta a molett alkatú lány hasát, azt ő egyszerű puffadásra fogta.

Az, hogy most mit gondolok róla, nem tűrne nyomdafestéket

- tette hozzá a lapnak a férfi.

A nő szombat reggel 20 percet töltött a sufniban, ahonnan véres cipőben és nadrágban tért vissza, de menstruációjával magyarázta párjának a foltokat. Ezután elszívott egy cigit és megivott egy kávét, a fiatalembert viszont nem hagyta nyugodni a dolog, ezért kórházba vitte a nőt. Ott minden kiderült.

László nem is merte ezek után megnézni a sufnit. Úgy tudni, hogy a baba kislány volt, az apa kilétét viszont DNS-vizsgálat tisztázza majd.

A lány nevelőapja is megszólalt, aki nem érti, hogy maradhatott rejtve a terhesség. "Beszélni sem tudtam vele, csak jöttek a rendőrök és elvitték. Romokban a családunk. Meg lehet ezt bocsátani? A lányom és az unokám is elvesztettem" - mondta könnyek közt a férfi.

A rendőrség emberöléssel gyanúsítja a fiatal nőt, aki kihallgatásán beismerte, hogy valóban szült egy gyermeket.

Kommentek:

Top 0