• Külföld
Faktor

Megrázó: különös körülmények között halt meg a 20 éves modell

Az orvosok hiába próbáltak segíteni, kómába esett és a kórházban meghalt.

Egy nappal a halála előtt még barátaival bulizott a húszéves Sinead McNamara, akire egy mexikói milliárdos luxusjachtjának fedélzetén találtak rá eszméletlenül Görögország partjainál - írja a Daily Mail.

Salt Bby  (sineadmcnamara) által megosztott bejegyzés,

A fiatal modell múlt szerdán Kefalonia szigetén egy bárban töltötte az estét a legénység öt másik tagjával. A lány két vodka alapú koktélt ivott, és egy szendvicset evett. 8 óra előtt távoztak a helyszínről, de hajnali 1 óra körül visszatértek, a lány ekkor már a székeken táncolt. A többiek 3 óra körül indultak haza, de ő csak fél órát maradt.

24 órával később egy szomszédos hajó kapitánya talált rá eszméletlen állapotban. Az orvosok hiába siettek a segítségére, kómába esett és a kórházban meghalt.

A rendőrség most átnézi a telefonjában talált fotókat és üzeneteket, miután tudomást szereztek róla, hogy a lány néhány napja szakított a barátjával. Korábban már kihallgatták a teljes legénységet, és megszerezték a jacht biztonsági kameráinak felvételeit is.

A boncolás során kiderült, hogy a lány halálát akasztás okozta. Azt egyelőre nem tudni, hogy magával végzett vagy gyilkosság áldozata lett.

Kommentek:

Top 0