• Külföld
Faktor

Megrázó kijelentés, ezért lehet még életben a kis Maddie

A szülők és a rendőrség szerint is van remény.

Forrás: Melanie Maps/AFP

Forrás: Melanie Maps/AFP

Maddie McCann három éves korában tűnt el Portugáliában még 2007-ben, amikor a szülei, Kate és Gerry a családi nyaraláson vacsorázni mentek, a kicsiket pedig lefektették aludni a hotelben. Maddie ügye azóta sem oldódott meg, de még mindig van esély arra, hogy egyszer épségben előkerül.

A szülők azt mondják, még mindig hisznek Maddie hazatérésében. Egyrészt szerintük a rendőrségnek van több olyan nyoma, amelyen érdemes folytatni a kutatást, másrészt úgy érzik, amíg nincs kézzelfogható bizonyíték arra, hogy lányuk meghalt, addig nem szabad feladniuk.

Hozzátették, egy eltűnt és kizsákmányolt gyermekekkel foglalkozó szervezet szerint minél fiatalabban tűnt el gyerek, annál valószínűbb, hogy életben tartják.

Az Express a kislány ügyét egy másik rejtélyesen eltűnt gyerek, Ben Needham ügyéhez hasonlította. A kisfiú 1991-ben, mindössze 21 hónaposan tűnt el a görögországi Kos szigetén. A gyermek akkor 19 éves édesanyja  - aki azóta már elhunyt - egy közeli hotelben dolgozott ekkor, a kisfiúra a nagyszülők vigyáztak, akik kiköltöztek a szigetre. Az ő esete sem oldódott még meg.

Kommentek:

Top 0