• Krimi
Faktor

Megrázó: hólapátolás után halt meg a terhes lány a szörnyviharban

A 18 éves lány havat lapátolt el a házuk elől, utána visszament házba. Nem sokkal később a család egyik tagja a konyha kövén, holtan találta meg.

A tinédzserlány 8. hónapos terhes volt, különböző szív problémái voltak, köztük Wolff-Parkinson-White szindrómában szenvedett. Ez egy veleszületett betegség, a pitvarok és a kamrák közt egy járulékos elektromos összeköttetés van, amitől pár perctől akár órákig is eltartó, rohamszerű szívritmuszavarok lehetnek. A leírások szerint ez gyakran munkavégzés közben következik be.

„Én mondtam neki, hogy nem jó ötlet a lapátolás, de ő ragaszkodott hozzá” – mesélte a család egyik tagja.

A hétvégén nagy hóvihar volt az Egyesült Államokban, az újságírók szörnyviharnak nevezték el. A Pennsylvania állambeli Pottstownban élő lány hólapátolás után visszament a házba, a hozzátartozója nem sokkal később követte. Kereste a lányt, kiabálta a nevét, de a lány nem válaszolt, végül a családtag a konyhában, a földön fekve találta meg.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Még az autókat is betemette több helyen a hó az Egyesült Államok keleti partvidékén. Fotó: Europress / Marc Antoine Baudoux - AFP

  Még az autókat is betemette több helyen a hó az Egyesült Államok keleti partvidékén. Fotó: Europress / Marc Antoine Baudoux - AFP

  Azonnal megkezdte az újjáélesztést, a szomszéd is segített neki, amíg a mentősök megérkeztek. Sajnos már késő volt, a lány és a magzat is meghalt.

  „Nagyon jó ember volt, szerető és gondoskodó, már alig várta, hogy anya legyen.” – mesélte az egyik hozzátartozó.

  A lány egyik barátja elmondta, hogy lány anyja három évvel ezelőtt halt meg. A barát most egy internetes oldalon - ahová egy fotót is feltöltöttek a várandós lányról - gyűjt pénzadományt a családnak.

  A rendőrség a halál okát még nem állapította meg, a nyomozást megkezdték.

  Top 16