• Belföld
Faktor

Megrázó fejlemény VV Fanni ügyében, egy tanú szerint halottaskocsin vitték a krematóriumba

Szerinte volt kapcsolat Fanni és a gyanúsított között.

A váci börtönben ülő rab, G. Péter azt állítja, jól ismerte Fannit és a lány meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban ülő B. Lászlót is. Legtöbbször a Fanni luxuslakóparki otthonának közelében lévő bárban futott össze velük. A Bors forrása szerint a férfi azt is tudja, mi lehetett B. László indítéka a gyilkosságra.

A rab szerint volt kapcsolat Fanni és a gyanúsított között, mi több, a férfi teljesen odavolt a lányért, és amikor megtudta, hogy Fanni tervei közt szerepel, hogy hamarosan elhagyja az országot, teljesen kiakadt. Félt, hogy elveszíti a kapcsolatot a lánnyal, aki pont az eltűnése idején, tavaly novemberben készült kiköltözni Olaszországba, még jobb fizetés reményében – árulta el dr. Lichy József. A fiatal nő holttestét aztán egy olyan banda vette át, akik nyom nélkül tüntetnek el bárkit.

A rab szerint a társaság egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét súlyos milliókért cserébe átvették, hogy eltüntessék. Nagy valószínűséggel így tudták a legbiztonságosabban szállítani, hiszen a halottszállító autókat a rendőrség nem állítja meg.

A rab állítja, ez a társaság egy krematóriummal van kapcsolatban, ahol két hivatalos hamvasztás között egy nem hivatalos is belefér – mondta az ügyvéd. Így nem csoda, hogy nem került elő a lány, hiszen a hamvakat nagyon könnyen el lehet tüntetni .Ugyanakkor neveket, címeket nem tudott mondani a tanú, így hivatalosan is lezárult a meghallgatása.

Kommentek:

Top 0