• Belföld
Faktor

Megrázó dolog derült ki a szabadbattyáni nőről, aki méreggel ölte meg férjét

Károly halála után a véréből kimutatták az extrém magas káliumszintet.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Vakon megbízott feleségében, végül ez okozta a halálát a szabadbattyáni N. Károlynak.

A férfival a nő végzett: két hónapon keresztül minden este a szokásos gyógyszerei mellé nagy mennyiségű káliumot adott neki. Károlynak fogalma sem volt, mitől van rosszul, ismerősei szerint az utolsó, akire rosszakarójaként gondolt volna, az a saját párja.

Az asszony valószínűleg tisztában volt vele, hogy férje mennyire szereti, azzal azonban nem számolt, hogy Károly halála után a véréből kimutatható lesz az extrém magas káliumszint.

Sosem állt meg, amint hazajött a munkahelyéről, már kezdett is tevékenykedni a ház körül. Maszek munkákat is elvállalt, több, környékbeli háznál is ő csinálta a festést. A feleségéről gyönyörűen beszélt, pedig az asszony többször is csúnyán megalázta

- mondta a Blikknek egy ismerős. Több szomszéd is egybehangzóan állította a lapnak, hogy Éva az utcában kézen fogva járt egy nála jóval fiatalabb férfival.

Nem hittünk a szemünknek, amikor láttuk, hogyan vonul azzal a fiúval. Nemrégiben egy furcsa telefonhívást kaptam, Karcsi hívott, hogy menjek át hozzájuk. Amikor odaértem, döbbenten láttam, hogy az összes nappali bútor a teraszra van kidobálva. Kérdeztem tőle, mi ez, mire annyit mondott: „én sem tudom”. Teljesen zavart volt, látszott rajta, hogy szinte azt sem tudja, hol van. Utólag jöttem rá, hogy akkor már a gyógyszerektől viselkedett így. Gyorsan felhívtam Évát, aki rávágta, hogy biztos sztrókja van, de ő most megy valahová

– elevenítette fel a furcsa esetet egy fiatal hölgy, aki közel lakik a párhoz.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság előre kitervelten elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz az ügyben. Gyanújuk szerint Éva áprilisban döntötte el, hogy megöli férjét. Gyógyszerekkel tömte, egyszer vízbe fojtani is megpróbálta. Múlt pénteken aztán halálos dózist adott be neki. A Blikk információja szerint a káliumot egy móri patikában váltotta ki az asszony.

A káliumtabletta a szervezet káliumhiányának kezelésére, illetve megelőzésére szolgáló gyógyszer. A kálium alapvető fontosságú ion, amelynek számos élettani folyamatban (idegingerlés, izomműködés, szívizom- és veseműködés fenntartása) szerepe van. A túladagolás tünetei: kedvetlenség, alacsony vérnyomás, súlyvesztés, zavartság, ritmuszavarok, szívmegállás.

Kommentek:

Top 0