• Külföld
Faktor

Megrázó csavar a kis Maddie ügyében, erről hazudhattak a szülők

Kitálalt egy nyomozó.

Forrás: AFP/Melanie Maps

Forrás: AFP/Melanie Maps

Megrázó részletekre derült fény a kis Maddie eltűnésének napjáról. A rendőrség nehéz helyzetben van, mert mindenki mást mond, az ügy pedig több mint egy évtizede megoldatlan.

Egy nyomozó, aki a vizsgálat során nem fedte fel magát, azt állítja, hogy amíg a szülők vacsoráztak, senki sem figyelt Maddie-re és testvéreire. A kislány szülei ugyanis vacsorázni mentek egy, a hotelükhöz közeli étterembe Portugáliában, de mire hazaértek, az akkor hároméves gyermeknek nyoma veszett - írja a 9news.com.au. A szülők az eset jelentése után azt mondták a rendőrségnek, hogy étkezés közben valaki mindig hazament, hogy ránézzen a kicsikre - de lehet, hogy hazudtak.

A felügyeletet kétségbe vonó nyomozó az étterem felszolgálóit faggatta, és mindvégig úgy tett, mintha csak egy kíváncsiskodó idegen lenne. Így tudta kideríteni, hogy a pincérek szerint a szülők egész este nem mentek sehová, így nem is ellenőrizték Maddie hogylétét.

A szülők szerint azonban csak valami figyelmetlenségről lehet szó, mert állításuk szerint az este folyamán ötször néztek rá a gyerekekre.

Kommentek:

Top 0