• Külföld
Faktor

Megöltek és feldaraboltak egy 16 éves lányt

A lány cselédként dolgozott. Fizetést mert kérni az elvégzett munkáért, ez lett a veszte.

Az indiai hatóságok letartóztattak egy 30 éves férfit Újdelhi városában, mert a vád szerint társaival együtt megölt és feldarabolt egy 16 éves lányt, mert a gyerek fizetést kért az elvégzett munka után – jelentette a helyi sajtó. Az áldozatot 12 darabra vágták fel, majd testrészeit zsákokba rakták, és egy csatornába dobták, ahol másnap, május 4-én találták meg.

A helyi rendőrség két héttel később tartóztatta le a lány megölésével gyanúsított Manjeet Kareketát. A 30 éves férfi két társával együtt cselédlányok közvetítésével foglalkozott. A rendőrség közlése szerint fiatal falusi lányokat csábítottak az indiai fővárosba, jól fizető munka ígéretével. A lányok bérét azonban megtartották maguknak.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Az áldozat, Soni Kumari éveken át dolgozott egy üzletember házában, de fizetségét mindig a férfinak adták, aki aztán nem adta oda neki a pénzt. A lány az elmúlt hetekben egyre határozottabban kezdte el követelni Kareketától, hogy adja oda neki a munkájáért kapott fizetséget, közölve, hogy haza akar menni a falujába.

  Május 3-án azzal vitték magukkal, hogy haza fogják vinni, de ehelyett Újdelhi egyik külső kerületébe vitték, ahol egy házban meggyilkolták. A rendőrség közlése szerint egy fejre mért ütéssel ölték meg, majd levágták a fejét, és testét legalább 12 darabra vágták fel.

  A zsákokba rejtett testrészeket egy nyitott csatornába dobták. A hatóságok másnap találták meg a lány maradványait, miután a csatorna közelében játszó kisgyerekek észrevettek egy, a vízen úszó lábat, és szóltak szüleiknek, akik pedig értesítették a rendőrséget.

  Kareketát végül egy bejelentés alapján fogták el a rendőrök. A hatóságok közlése szerint a férfi a kihallgatása alatt bevallotta tettét, és megnevezte 3 társát is, akik még szökésben vannak.

  Kommentek:

  Top 16