• Krimi
Faktor

Megölte anyját vezetés közben egy kétéves gyerek

A háromgyerekes amerikai anya azért halt meg, mert kétéves fia véletlenül hátba lőtte azzal a fegyverrel, amit a kocsi hátsó ülésén talált.

A baleset tegnap történt a wisconsoni Milwaukee egyik autópályáján. A 26 éves Patrice Price kisfiával utazott, aki mögötte ült a kocsiban. A rendőrök a szemtanúk beszámolója alapján azt feltételezik, hogy a gyerek megtalálta a fegyvert a hátsó ülésen, és véletlenül elsütötte. A golyó az anya hátába fúródott, emiatt karamboloztak az előttük haladó autóval.

A mentősök megpróbálták újraéleszteni a nőt, de sikertelenül, így még a helyszínen halottnak nyilvánították. A rendőrök most vizsgálják a baleset pontos körülményeit. A kocsi és a fegyver tulajdonosa a nő barátja, aki biztonsági őrként dolgozik a Daily Mail információi szerint.

A mostani eset előtt nem sokkal egy másik amerikai államban, Floridában is történt hasonló: akkor egy négyéves kisfiú lőtte hátba az édesanyját, miközben az vezetett. A nő fegyverpárti aktivista volt, a balesetről itt írt a Faktor.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Top 0