• Krimi

Megölte a halait, kilökte kerekesszékéből és megütötte mozgássérült nőt

Steven Allen napi négy liter cidert iszik, ezért arra sem emlékszik, amikor Valentin napon megütötte kerekesszékes párját. A nő 10 díszhalát is megölte azon a napon, miután az akváriumot megrúgta és az eltört.

A 36 éves férfi részegen kilökte a kerekesszékből mozgássérült párját. A férfi Tina Butler hivatalos gondozója, de miután a nőt a földre lökte, keresztülrángatta a szobán, amitől a nő pizsamanadrágja lecsúszott. Ezután a férfi még fel is pofozta.

A nő halai azután pusztultak el, hogy a férfi lerúgta az akváriumot és az széttört. Ezután elvette a nő telefonját is, melyet a falhoz vágott. Ekkor hirtelen ismét kedvessé vált és visszasegítette a nőt a kerekesszékbe.

Illusztráció.

Illusztráció.

A férfit testi sértéssel és rongálással vádolják.

Az incidens Tina Butler newsome-i lakásában történt Valentin napon. A férfi azért vált agresszívvé, mert azt hitte, hogy a nőnek viszonya van.

A bíróságon a férfi azt vallotta, hogy nem emlékszik, mert részeg volt. Napi négy liter almabort iszik, de Valentin napon vodkát is fogyasztott, és állítása szerint ez befolyásolta a viselkedését. Utolsó emléke arról az estéről az volt, hogy focit nézett, következő emléke pedig másnap reggelről származik. Tina Butler ekkor szembesítette azzal, hogy előző este mit tett.

Tim Spruce, helyettes kerületi bíró azt mondta Allennek, hogy viselkedését csak gyalázatosnak lehet nevezni, hiszen egy kiszolgáltatott nőt bántott.

A Mirror azt írj, hogy a férfit végül 22 hét letöltendő és 15 hónap felfüggesztett börtönre ítélték. Emellett elvonóra kell mennie és 250 fontot fizetnie a nőnek kártérítésként. A bíróság ezen felül két év távoltartás mellett döntött.

Top 0