• Krimi
Faktor

Megölte a 2 éves lányát, majd a szellemével pózolt a családi emlékfotón

A pennsylvaniai fotós, Sunny Jo gyakran készít olyan portrékat, amelyen a megrendelők halott családtagjuk szellemével láthatóak. Legutóbb egy nőről és két éves, halott kislányáról készített portrét, később viszont kiderült, hogy a nő ölte meg a gyereket.

Fotó: Sunny Jo Photography

Fotó: Sunny Jo Photography

A katonaként szolgáló Jeanie Ditty-t kedden tartóztatták le két éves lánya, Macy Grace meggyilkolásáért. A nővel együtt a barátját, Zachary Keefert is letartóztatták – írja a WNCN.

A vádak alapján mindketten súlyos testi sértést jelentő gyerekbántalmazást, gondatlanságot és emberölést követtek el. Macy Grace-t december 2-án szállították kórházba, ahol két nap múlva meghalt. Ditty januárban kereste fel a fotóst.

„Annyira sajnáltam a gyászoló anyát, hogy a szomorú helyzetben úgy döntöttem, az 500 dolláros munkát ingyen készítem el neki.” – mondta Jo.

Jo több képet is készített Dittyről és az angyalként megjelenő Macy Grace-ről. Később viszont megdöbbenve olvasta, hogy a nőt a kislány meggyilkolásáért tartóztatták le – még a nyomozókat is felhívta.

„Megtudtam, hogy csak azért kérte a fotókat, hogy ezekkel is hazudjon a világnak, hogy a gyászoló anya képével elfedje, mit tett valójában.” – mesélte a fotós.

A nő mellé a kerületi ügyész rendelt ki védőügyvédet – az még egyelőre nem eldöntött, hogy a kegyetlen pár esetét együtt, vagy külön tárgyalja a bíróság.

Top 0