• Krimi
Faktor

Rendőrt hívott a temesvári nő, miután kegyetlenül végzett kislányával

Amikor megérkeztek a rendőrök, már nem akarta beengedni őket.

Megölte 4 éves kislányát kedd este egy temesvári nő. Az anya öngyilkosságot akart elkövetni, de a rendőrök által riasztott rohammentősök megmentették az életét.

Illusztráció.

Illusztráció.

A gyilkosság Temesvár Ronat nevű negyedében történt, és maga a tettes jelentette a hatóságoknak a 112-es segélyhívó számon, 23 óra körül. A helyszínre érve a rendőrök holtan találták a kislányt a fürdőkádban, az anyja elvágta a gyermek vénáját a csuklóján.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Mielőtt felhívta volna a 112-es segélyhívó számot, a nő néhány ismerősét is értesítette a szörnyű tettéről, majd bezárkózott a házba. A rendőröket nem akarta beengedni, ezért be kellett törni az ajtót. A házban tartózkodott a nő 84 éves nagymamája is, aki nem észlelt semmit a történtekből.

    A rendőrök helyszínelése közben az anya rosszul lett, hányt, elmondta, hogy gyomirtót vett be. A rohammentősök kórházba vitték, jelenleg nincs életveszélyben. A hozzátartozók szerint a nő óvónőként dolgozott, ám fizetetlen szabadságot vett ki, hogy más állást keressen. Tettének indítékai egyelőre nem ismertek - írja a Maszol.

    Kommentek:

    Top 16