• Krimi
Faktor

Megölte 3 éves kisfiát, mert 17 éves barátnője nem szerette a gyereket és megfenyegette, hogy elhagyja

Kisfia meggyilkolásával vádolják a New Jersey-ben élő férfit. Az ügyész szerint az apa félt, hogy elveszti tinédzser barátnőjét, ezért megölte 3 éves kisfiát.

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

A 3 éves Brendan Creato holttestét október 13-án találták meg pizsamában egy erdős területen, részben víz alá süllyedve. A helyszín egy mérföldre van az apa lakásától, ahonnan a fiú előző nap tűnt el. Apja, a 22 éves David Creato hívta fel a rendőrséget, hogy bejelentse fia eltűnését. Azt mondta, az ajtó zárva volt, és biztos a gyerek nyitotta ki.

A gyerek halálának okát pontosan még nem határozták meg, de egészségügyi szakértő szerint megölték. Az agya oxigénhiányt mutatott, és a kulcscsontján is friss zúzódást találtak, ami arra utal, hogy megfojtották.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A rendőrség szerint a kisfiú nem egyedül ment a területre, mivel zoknija tiszta volt, a sáros környezet ellenére, valamint a gyerek félt a sötétben, így nem valószínű, hogy este egyedül elindult volna otthonról - írja a Yahoo News.

    Az édesapát hétfőn tartóztatták le gyilkosság vádjával. Az ügyész szerint a férfi azért ölte meg gyerekét, mert a 17 éves barátnője nem szerette a kisfiút, és ultimátumot adott a férfinek: vagy ő, vagy a gyerek. A pár 2015 júniusában találkozott egy mobilalkalmazás segítségével, majd együtt maradtak annak ellenére, hogy a lány láthatóan nem kedvelte a gyerekeket. Miután a lány egyetemre ment, többször is azzal fenyegetőzött, hogy szakítani fog a férfival, aki féltékeny volt, amiért a lány sokat beszélget egy másik fiúval az egyetemen.

    Creato nem vallotta be a gyilkosságot, de azt mondta a rendőröknek, féltékeny és ideges volt a gyerek eltűnése előtti órákban. Amennyiben elítélik gyilkosságért, legalább 30 év börtönt kaphat.

    Top 16