• Külföld
Faktor

Meglepő dolog derült ki a felmérésből: ezt művelik titokban a kollégák

Öt emberből kettő maszturbál kollégái fotóira.

A Sugarcookie.com kétezer fő bevonásával készített felmérést az emberek közösségi médiával kapcsolatos szokásairól. Az ugye nem meglepő, hogy egymás képeinek nézegetése nagyon gyakori, hiszen mi másért töltenék fel ezeket. Ráadásul mindenki igyekszik a legjobb színben feltüntetni magát az online világban, ezért nyilván a legjobb, legvonzóbb fotókat osztják meg.

A megkérdezettek fele mondta azt, hogy rendszeresen követi munkatársait a Twitteren, Instagramon vagy a Facebookon. A megkérdezett brit nők 67, az amerikaiak 38 százaléka elismerte, hogy rendszeresen átvizsgálja a számára vonzó kolléga fotóit a Facebookon. Hasonlóan magas arányban nyilatkoztak így a férfiak is: előbbiek 58, utóbbiak 61 százalékban „vadásznak” munkatársnőik fotóira a közösségi oldalakon.

De ezzel nincs vége: öt férfiből kettő beismerte, hogy maszturbál egyes kolléganői közösségi médiára feltöltött fotóira, és a nők 42 százaléka is így van ezzel.

Az eredmény nem olyan váratlan, mint gondolnánk: a nők 51, a férfiak 21 százaléka úgy válaszolt, tudatában volt vele, hogy kollégái önkielégítést végeznek a fotóira - írta a 24.hu.

Kommentek:

Top 0