• Kultúra
Faktor

Meglepő bejelentést tettek: a botrány ellenére is bemutatják a filmet

Új Kevin Spacey-film érkezik a mozikba idén nyáron, ami váratlan lépésnek számít azután, hogy a szexuális zaklatással vádolt színészt a közelmúltban kivágták A világ összes pénze című filmből és kiírták a Kártyavár című tévésorozatból is.

A Vertical Entertainment produkciós cég közlése szerint a Billionaire Boys Club című film július 17-től lesz nézhető a fizetős online szolgáltatásokon (VOD) és augusztus 17-én érkezik a mozikba.

A történet egy csapat gazdag Los Angeles-i fiatalemberről szól, akik piramisjátékot űznek. A főbb szerepekben Ansel Elgort, Taron Egerton és Spacey látható.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A Billionaire Boys Clubot még 2015-ben forgatták, jóval azelőtt, hogy Spacey-t először nyilvánosan szexuális zaklatással vádolták volna.

  "A szexuális visszaélés semmilyen formáját sem nézzük el és teljes mértékben az áldozatok oldalán állunk" - írta közleményében a forgalmazó, ugyanakkor hozzátette, úgy véli, hogy a film több szereplője és a stáb is megérdemli, hogy az elkészült produkció eljusson a közönséghez.

  Az Oscar-díjas Spacey-t tavaly októberben Anthony Rapp színész vádolta meg elsőként nyilvánosan szexuális visszaéléssel.

  Spacey-t azóta kivágták A világ összes pénze című filmből - Ridley Scott kilenc nap alatt forgatta újra a jeleneteket Christopher Plummerrel -, kiírták a Netflixnél forgatott Kártyavár című tévésorozatból, és az internetes műsorszolgáltató úgy döntött, nem mutatja be a Gore Vidal amerikai íróról szóló, Spaceyvel készült életrajzi filmet sem.

  Az 58 éves Spacey a botrány kirobbanásakor bocsánatot kért Anthony Rapptől és szóvivője akkor bejelentette, hogy a színésznek kezelésre van szüksége, ezért visszavonul a nyilvánosságtól.

  Kommentek:

  Top 16