• Krimi
Faktor

Megláncolva találták meg a két hónapja eltűnt nőt

A 30 éves Kala Brown még augusztusban tűnt el párjával együtt, azóta hiába keresték a fiatal nőt. Most borzalmas állapotban találtak rá: kutyamódon láncra verve tartották fogva egy konténerben.

Egy rendőregység épp egy házkutatási parancsot akart átadni Dél-Karolinában, mikor az egyik rendőrnő halk kopácsolást hallott a farmon talált konténer irányából. A kopogás után pedig valaki kiabálni kezdett:

"Segítség! Szabadítsanak ki innen!"

A rendőrök gyorsan levágták a konténerről a lakatot - és sokkot kaptak! Az ablaktalan, levegőtlen, fénytelen forró lyukban ugyanis a két hónapja eltűnt nőt találták, akit nyakánál fogva láncolt valaki a falhoz. A rendőrök kiszabadították az összetört Kalát, és közölték a rossz hírt: párját, a 32 éves Charles Davidet, aki a nővel egy időben tűnt el, még mindig nem találták meg - írja a CNN.

A terület átkutatásakor azonban előkerült a férfi kocsija: egy szakadékban leltek rá, az autót lombokkal fedték le, és a közelben egy kutya csontváza is hevert.

Kala azt mondta a rendőröknek, hogy szerinte négy embert eltemettek a farmon. A terület tulajdonosa, Todd Kohlhepp ismert szexuális bűnöző, akit az eset kapcsán letartóztattak - bár egyelőre nem tudni, hogy ő volt-e az emberrabló.

Kommentek:

Top 0