• Krimi
Faktor

Megkötözve, a pincében tartottak fogva 4 tinilányt és az anyjukat - baseballütővel verték őket

Két férfi Utahban tartotta fogságban az öt nőt, akiknek sikerült megszökniük. A két férfit keresi a rendőrség.

Az 51 éves Flint Wayne Harrison és 22 éves fia, Dereck James Harrison egy barbecue partira hívta meg a nőt és négy lányát kedd este. Valójában ez egy terv volt, hogy az édesanyán bosszút álljanak. Azt nem tudni pontosan, mi történt, de a nő kapcsolatban állt a fiatalabb férfivel, aki kábítószerezett.

Forrás: Centerville Police

Forrás: Centerville Police

Amikor megérkeztek, a két férfi lekísérte őket a pincébe. Ezután puskával és baseballütővel felfegyverkezve a földre kényszerítették őket, elvették a mobiljaikat, majd ragasztószalaggal kötözték meg a kezüket és a lábukat. Az édesanya fejére egy zsákot is húztak.

Miközben a férfiak a nőt ütötték a baseballütővel, a lányoknak sikerült kiszabadulniuk. Menekülés közben néhányukat szintén megütötték az ütővel. Végül mind az öten sikítozva rohantak kifelé a házból és hívták a rendőrséget.

Az édesanyát és lányait kórházba vitték. A lányok 13 és 18 év közöttiek, mind felépülnek.

A rendőrök azt mondták, az egyik lánynak sikerült megfognia az ütőt, és megütötte vele az egyik támadót. A másik lány pedig arrébb lökte a puskát, amikor a támadó azt a torkához tartotta - írja a Yahoo News.

A rendőrök metamfetamint találtak a házban, a rokonok pedig azt mondták, a férfiak sokszor kábítószereztek az elmúlt néhány napban.

A rendőrség szerint az emberrablást este hatkor jelentették, de az esetet csak szerda reggel közölték, mert nem hiszik, hogy a két férfi veszélyes lenne a lakosságra.

A támadók elhajtottak a kocsijukkal, a rendőrség szerint több kapcsolatuk is van az államban.

Top 0