• Krimi
Faktor

Megkönnyebbülne az apa, ha kiderülne, hogy lánya holttestét találták meg a Fertő tóban

A férfi korábban azt mondta, hogy biztos benne, hogy János a tettes.

Az eltűnt gyógymasszőrnő, K. Judit férje járhatott a Fertő tó közelében, pontosan azon a környéken, ahol nemrég egy holttestet találtak. Bár eddig azt gyanították, hogy a rejtélyes módon eltűnt Fanni testére bukkanhattak, immáron bizonyos: nem az egykori valóságshow szereplő testrészeit sodorta partra a víz.

Az osztrák Ö24 lap szerint sokkal inkább a szintén titokzatos módon eltűnt K. Judit holttestére bukkanhattak. Ugyanis a darnózseli gyógymasszőr teste sosem került elő, csupán belső szerveinek nyomaira bukkantak rá, a tóban talált torzóból pedig állítólag pont a belső szervek hiányoztak. Emellett a lap úgy tudja, hogy a testet a vízbe dobás előtt hosszabb ideig hűtőben tárolhatták. Nemcsak az osztrákok, hanem Judit édesapja, Kovács Dezső is hallott a szóbeszédről.

Lehet, hogy az övé, lehet, hogy nem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem foglalkoztat a dolog. Megkönnyebbülés lenne számomra, ha kiderülne, hogy az ő testét találták meg. Az legalább bizonyosságot jelentene

– mondta a Borsnak Kovács Dezső. Hozzátette azt is, hogy a Judit megölésével gyanúsított férj sógora akkoriban éppen Ausztriában, a helyszíntől nem messze dolgozott, így ez is összevág. A férfi korábban elmondta a lapnak, hogy biztos benne, hogy János a tettes.

Nem merült fel ilyen. Ha érintene minket az ügy, mint ügyvéd, már tudnom kellene róla

– szögezte le dr. Jován László, János ügyvédje.

A gyógymasszőrként dolgozó K. Ju­dit 2014 májusában tűnt el mosonmagyaróvári munkahelyé­ről. Nem sokkal később letartóztatták a férjét, N. Jánost, aki korábban hentesként dolgozott. Azzal gyanúsították, hogy feldarabolta feleségét, majd a belső szerveit, testrészeit ledarálta és elégette. A holttest sosem került elő, Jánost pedig de­cemberben bizonyítékok híján felmentették, a közelmúltban indították újra az eljárást.

Kommentek:

Top 16