• Külföld
Faktor

Megható cselekedet, egy cég teljesítette a haldokló kisfiú nagy álmát

A 12 éves kisfiú tudja, hogy meg fog halni, de egy játékot még nagyon szeretett volna kipróbálni.

A 12 éves, Virginában élő Wes ötéves kora óta küzd rákkal. Orvosai szeptemberben közölték a szüleivel, hogy eljött az idő, amikor már az lenne a legjobb a gyerek számára, ha felhagynának a neuroblastoma kezelésével.

Az orvosok döntését elmondták Wesnek is, aki a kora ellenére is ismeri a következményeket. A beteg gyerek nagy vágya azonban már egy ideje az volt, hogy játszhasson a Fallout 76 című videojátékkal, amely csak november 14-én jelenik meg - nem biztos viszont, hogy ő ezt megéri.

A fiú többször beszélt is arról, hogy nem lesz esélye kipróbálni a programot, a szülők pedig mindent megtettek, hogy valóra váltsák az álmát. Nemrég meg is jelent a Facebook oldalukon egy poszt, amiben köszönetet mondanak a Fallout 76-ot kiadó Bethesda cégnek, amiért a játék fejlesztésért is felelős Matt Grandstaff órákat utazott, hogy megajándékozhassa West a játék speciális kiadásával, és a kisfiú még a megjelenés előtt kipróbálhassa a programot.

Wes ugyan nem tarthatta meg a játékot, de a szülők szerint már az a pár óra is nagyon boldoggá tette, amit a Fallout 76-tal tölthetett.

Kommentek:

Top 0