• Külföld
Faktor

Kifelejtették a legfontosabbakat? Meghan Markle rokonai nem kaptak meghívót

Meghan Markle családja még mindig nem tudja, hogy elmehetnek-e a színésznő május 19-i esküvőjére, illetve arról sincs értesülésük, hogy az édesapa vezeti-e oltárhoz a menyasszonyt. Senki sem kapott ugyanis meghívót közülük.

A család azonban továbbra sem sejt semmit, pedig már hírességek is bejelentették, hogy ott lesznek, Victoria Beckham például egy show-műsorban szólta el magát.

Fotó: Europress - AFP/Ben Stansall

Fotó: Europress - AFP/Ben Stansall

A Kensington-palota egyelőre semmilyen hírt nem erősített meg azzal kapcsolatban, hogy a Szent György kápolnában ott lesz-e az örömapa, a korábban operatőrként dolgozó Thomas Markle. Meghan unokatestvére, Trish Gallup ezért hivatalos levélben kérdezte meg Harry herceget, hogy a családot kihagyják-e az ünnepélyből, de választ még nem kapott.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A színésznő egyik nagybátyja pedig elmondta, hogy még az apa sem tudja, hogy ő vezeti-e oltárhoz a menyasszonyt, de azt nem érti, hogy mi lehet a probléma. Ennek ellenére Thomas Markle közeli barátja biztos benne, hogy végül elláthatja örömapai kötelességét, miután találkozása nagyon jól sikerült a herceggel - írja a Daily Mail.

    Kommentek:

    Top 16