• Külföld
Faktor

Máris Diana nyomdokaiba lépett, jótékony utakat tesz Meghan Markle

Ilyenkor nincs vele a vőlegénye, Harry herceg.

Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle titkos látogatásokat tett a leégett londoni Grenfell-torony maradványainál, ahol 71 ember vesztette életét, miután az épület júniusban kigyulladt. A színésznő két alkalommal, egyedül látogatott a helyszínre, ahol a túlélőkkel beszélt, a szétszakított családoknak próbált vigaszt nyújtani.

Fotó: Europress - AFP/Daniel Leal-Olivas

Fotó: Europress - AFP/Daniel Leal-Olivas

A herceg ugyan nem kísérte el, de a királyi család biztonsági őrei vigyáztak rá. A Grenfell-toronyház közösségének vezetője elmondta, hogy a látogatások nagyon sokat jelentettek nekik, Meghan különös helyet szerzett a szívükben.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A színésznő rendszeresen látogat jótékonysági szervezeteket, ahogy vőlegénye elhunyt édesanyja, Diana hercegnő is tette. A Kensington-palota szóvivője is megerősítette, hogy Meghan többször is privát látogatásokat tett, hogy jobban megismerje az Egyesült Királyság jótékonysági hálózatát - írja a Daily Mirror.

    A helyi sajtó értesülései szerint Meghan meglátogatta az Al Manaar közösség mecsetjét is, amelyet Károly herceg nyitott meg 2001-ben. A mecset a tragédia után gyűjtést indított a tűz károsultjainak javára.

    Kommentek:

    Top 16