• Kultúra
Faktor

Hirtelen hunyt el: otthonában találtak a híres énekesnő egyetlen gyermekére

A zenész holttestére hétfő este találtak rá az otthonában.

Harminckilenc éves korában meghalt Robert Yancy amerikai dobos, a néhai Grammy-díjas énekesnő, Natalie Cole egyetlen fia, Nat "King" Cole jazzlegenda unokája.

Yancy holttestét helyi idő szerint hétfő éjszaka találták meg Los Angeles-i otthonában a hatóságok, miután egy értesítésre a helyszínre érkeztek. A Los Angeles megyei törvényszéki orvosszakértői hivatal szerint a férfi természetes halált halt, de biztosat csak a boncolás után fognak tudni mondani.

Yancy nagynénje, Timolin Cole Augustus szerint a "jelek arra utalnak, hogy hirtelen szívroham" okozta a halált.

A dzsesszlegenda Nat "King" Cole lánya, Natalie Cole 2015. december 31-én, 65 éves korában halt meg egy Los Angeles-i kórházban, ahol leállt a szíve.

Yancy, akinek édesapja a sokszoros Grammy-díjas énekesnő első férje volt a háromból, maga is zenész volt, és a dobok mögött ülve turnézott édesanyjával, akinek a temetésén is játszott 2016 januárjában.

Yancy édesapja, Marvin szívrohamban halt meg 1985-ben, mindössze 34 évesen, amikor a fia még csak hétéves volt.

Cole Augustus szerint az agglegény Yancyt annak idején rettentően megviselte az édesanyja elvesztése, de sikerült talpra állnia és újra zenélni kezdett.

A temetésről egyelőre nincsenek információk. Yancyt valószínűleg az édesanyja és nagyapja mellé helyezik örök nyugalomra a kaliforniai Glendale-ben lévő Forest Lawn temetőben – írja az MTI.

Kommentek:

Top 16