• Külföld
Faktor

Meghalt két diáklány egy iskolában

Azt egyelőre még nem tudni, hogy miért és hogyan halt meg az a két 15 éves diáklány, akikre egy ebédlőasztalnál találtak meg egy arizonai középiskolában, Glendale-ben. A két holttesten lőtt sebeseket találtak. Az iskolát lezárták. A rendőrség szerint a diákok már biztonságban vannak.

Reggel 8-kor dördülhettek el a lövések az iskolában. A pisztolyok, amelyekből a lövéseket leadták, mellettük hevertek. A rendőrség szóvivője elmondta: egyelőre még azt sem tudják, hogy az áldozatok barátok voltak-e vagy rokonok, egyáltalán milyen kapcsolatban álltak egymással. A rendőrség nem adott ki körözést, mivel egyelőre az öngyilkosságot sem zárták ki.

A középiskolánál több tucatnyi rendőrautót láttak. Az intézményben körülbelül kétezer diák tanul. Kint több mint 150 aggódó szülő gyűlt össze, és várják a híreket.

A kétezer diákot oktató iskola többi tanulója nincs veszélyben. Az iskolát pénteken zárva tartják. Arizona kormányzója, Doud Ducey azonnal részvétét fejezte ki a történtek miatt a diáklányok hozzátartozóinak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16