• Krimi
Faktor

Meghalt egy újabb TV2-es riporter, kollégái holtan találtak rá lakásában

Hétfőn nem ment be dolgozni, pedig aznapra be volt osztva. Kollégái elmentek lakására. A csengetésre nem nyitott ajtót, így a tűzoltókat és a mentőket is értesítették a barátai, így sikerült bejutni a lakásba. Már későn.

Meghalt a TV2 riportere, Wels Péter Mátyás.  A Blikk információi szerint most is helyszínelnek a rendőrök a férfi lakásán. A 46 éves tévés alapító tagja volt a Tényeknek, az egyik legismertebb arc volt a hírműsorban, akit minden nap láthattak a nézők a csatornán. A halála okát még nem tudni.

„Kivételesen tehetséges, szellemes ember volt, a szilveszteri, vidám összeállításokat is ő készítette a TV2 számára. Nála egyszerre volt jelen a humor és a kultúra, nagyon művelt színház- és operarajongóként emlékezünk rá. Mindenki őszintén gyászolja, aki ismerte" – mesélte róla az origónak egy volt kollégája.

A TV2 közleménye szerint Wels Péter Mátyást

hiába hívták a munkatársai telefonon, nem érték el, ezért kedd délelőtt a felkeresték otthonában.

Mivel a csengetésre nem nyitott ajtót, a tűzoltókat és a mentőket is értesítették a barátai, így sikerült bejutni a lakásba, sajnos, már későn. "Kollégánk rendkívül tehetséges televíziós, kiváló kolléga és megbízható barát volt" - írja a TV2 közleménye.

Napokkal korábban egy másik egykori TV2-ős riporter, Szabó Tibor is meghalt. Új munkahelyén, az ATV-nél dolgozott, amikor rosszul lett, az asztalra borult és meghalt.

Top 0