• Külföld
Maksa Mónika

Meghalt a férje, ezért melléfeküdt és ő is meghalt

A 76 éves Raymond Shepherd és feleségének, a 70 éves Paula Shepherdnek a holttestét három héttel azután találták meg, hogy utoljára látták őket. Egy ingatlanügynök szólt a rendőrségnek.

A férfi és a nő 40 évig voltak házasok, holttestükre pedig áprilisban találtak rá, három héttel azután, hogy a mentősök márciusban náluk jártak. Akkor azért hívtak mentőket, mert a férfi kiesett mozgássérült robogójából otthonukban, Locks Heath-ben.

A The Sun szerint az ingatlanügynök vérfoltokat talált a hálószobában és a fürdőszobában. Suzanne Ashman azért járt náluk, mert a házaspár árulta a házat. Azt mondta, hogy próbálta velük felvenni a kapcsolatot, de nem sikerült, ezért ment el hozzájuk. Amikor megérkezett, furcsa szag csapta meg az orrát.

Illusztráció.

Illusztráció.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A halottkém, David Horsley azt mondta, hogy a nő összeomlott, mikor meglátta férje holttestét, mivel életét értelmetlennek tartotta nélküle. A nő epilepsziás volt, és halála előtt is rohamot kapott. Néhány napig a holttesttel élhetett, mert a férfi egy paplannal le volt takarva. Basil Purdue, a kórboncnok hozzátette, hogy azt nem lehet tudni, hogy Paula Shepherd miért nem kért segítséget, de valószínűleg férje halála annyira összezavarta, hogy nem tudott cselekedni. Életét feladta, és ezért feküdhetett férje holtteste mellé, amikor rohamot kapott.

    Basil Purdue azt mondta, hogy nem akar további következtetésekbe bocsátkozni, mert még nem teljesen tisztázottak a körülmények. A házaspár mostohalánya szerint azonban lehetséges, hogy a nő a bánat miatt halt meg, mert a nő életének értelme a férfi volt – írja a Metro. David Horsley szerint nincs szó bűncselekményről, mert a házaspár természetes halállal halt meg.

    Top 16