• Krimi
CsR

Meghalt a Balaton Soundon megsérült tinilány, gyanús körülmények közt lett rosszul

A 18 éves lány gyanús körülmények között lett rosszul a Balaton Soundon. Előbb az egészségügyi ellátóba kísérték, onnan elengedték. Ezután elesett és beverte a fejét. Ekkor már kórházba vitték, ahol meghalt.

A 18 éves lány rosszul lett a Balaton Soundon, ezért a fesztivál területén az egészségügyi ellátóba kísérték. Nem kizárható, hogy a fiatal valamilyen szer hatása miatt szorult ellátásra, mindenesetre az ápolószemélyzet úgy ítélte meg, hogy folyadék- és ásványianyag-pótlás után a tinédzser nem igényel szoros felügyeletet. Miután elbocsátották, a lány elesett és a betonba ütötte a fejét, súlyosan sérült, ezért azonnal kórházba vitték.

A gyors orvosi ellátás ellenére a lány életét már nem lehetett megmenteni. A Bors úgy tudja, hogy a családja felvette a kapcsolatot egy jogásszal, tudni szeretnék, hogy pontosan mi történt a gyerekükkel.

A lap úgy tudja, amennyiben a boncolás során beigazolódik, hogy a lány valamilyen kábítószert fo­gyasztott, az legfeljebb annyit vonhat maga után, hogy a rendőrség kábítószer birtoklása vétség miatt eljárást indít, amelyet aztán hamar le is zár.

Kommentek:

Top 0