• Belföld
Faktor

Meggyilkoltak egy 8 éves kislányt Sólyon, ez a 15 éves fiú lehet a tettes

Meg­gyil­kol­tak egy 8 éves kis­lányt, tes­tére le­mez­te­le­nítve ta­lál­tak rá.

Eltűnt egy 8 éves kislány, Adrienn a Veszprém megyei Sólyról péntek este. A gyerek rollerezni ment, de nem ért időben haza.

A falut azonnal ellepték a rendőrök, akik a helybeliek segítségével az éjszaka folyamán mindent megtettek, hogy megleljék a kislányt. Ám sajnos már csak a meztelen holttestét találták meg, és kiderült, hogy gyilkosság áldozata lett.

Adrienn holttestét a falutól 5 kilométerre lévő vilonyai zsilipnél fedezték fel. Ruháit és a gyilkosság bizonyítékait azonban alig egy kilométerre a kislány otthonától, egy erdős részen. A BorsOnline munkatársának a faluban azt mondták a helybeliek: a rendőrök egy 15 éves hajmáskéri fiút, egy bizonyos Ferencet gyanúsítanak a kislány meggyilkolásával. Az ő fantomképével járják az utcákat.

A lap beszélt az óvónővel is, akinek a csoportjába járt az áldozat és a feltételezett tettes is.

"Valósággal sokkolt a tragédia. Adrienn egy végletekig kedves kislány volt, akire sosem volt panasz. Mindig mosolygott, mindenki szerette.

Ferenc is az óvodába járt, de ő nagyon problémás gyerek volt. Rengeteg gond volt vele, végül ki is emelték a csoportból"

– emlékezett vissza Éva hozzátéve: úgy tudja, hogy Adrienn bátyja és Ferenc sokat lógott együtt. De azt el sem tudja képzelni, hogy miért gyilkolhatta meg a kislányt, amennyiben tényleg ő volt.

Kommentek:

Top 0