• Krimi

Meggazdagodott a termékbemutatókból, most mindent elárult a csaló

Tíz évig árult csodatermékeket nagyon olcsón egy férfi a termékbemutatókon, amiből meggazdagodott. Állítása szerint hetente 30 millió forintos forgalmat bonyolított.

Elérhetetlen termékeket hirdettek elérhető áron, és így rengeteg pénzt, 30 millió forintot kerestek hetente - árulta el egy férfi a Blikknek, aki 10 éven keresztül volt eladó a termékbemutatókon. A férfi elárulta, hogy a vevőkkel egyetlen dolgot akarnak elhitetni, hogy az olcsó termék nélkül nem lehet tovább élni.

"Amikor beültek az emberek a terembe, én végignéztem az arcokon, és 95 százalékos pontossággal már tudtam is, hogy kik lesznek a vásárlók – mondta a férfi, aki minden 20-25 fős csoportban legalább 5-6 embernek eladta a totálisan haszontalan portékáját. "Átlagban 30 millió forintos heti forgalmat csináltunk a tulajdonosnak. Ebből azután, hogy kifizetett bennünket, legalább az 50 százaléka tisztán haszonként megmaradt neki – folytatta a férfi, aki egy 1 milliós átverésből nagyjából 230 ezer forintot kapott kézhez. Elárulta, a tulajdonos egy dúsgazdag ukrán üzletember volt, aki számos hazai hírességgel tartott fenn baráti kapcsolatot.

Top 0