• Külföld
Faktor

Szörnyethalt, mert látta megfulladni ismerősét

Bizarr módon halt meg egyszerre két férfi étkezés közben Franciaországban: az egyik megfulladt egy megrágatlan húsdarabtól, a másik pedig abba halt bele, hogy látta megfulladni társát.

A két férfi holttestét az idősebbik házának kertjében, a Párizstól 150 kilométerre délnyugatra található Authon-du-Perchen találták meg múlt csütörtökön. Egyikük széken ült, míg a másik áldozat a földön feküdt a rendőrség szerint, külsérelmi nyomokat nem találtak az elhunytakon.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A boncolás most fényt derített a rejtélyes dupla halálesetre: a 69 éves, ittas Lucien Pérot több hiányzó foga miatt nem tudott megrágni egy 44 grammos marhahúsfalatot, és megfulladt. A 38 éves, genetikai szívelégtelenséggel élő Olivier Boudin pedig szívrohamot kapott, miközben látta meghalni idősebb barátját.

    A helyiek szerint a két férfi közeli, egyfajta apa-fia viszonyban volt egymással. Az étkezés alatt mindketten sokan ittak, Pérot esetében 2,4 grammos véralkoholszintet mértek.

    A Le Parisien francia napilap szerint a helyiek megkönnyebbültek, hogy nem külső erőszak miatt vesztette életét a két férfi. Az egyik szomszéd azt mondta, a két barátnak nem voltak ellenségei, egyszerű életet éltek, és "nem olyan típusok voltak, akik megölették volna magukat a maffiával".

    Kommentek:

    Top 16