• Krimi
Frányó Krisztina

Megfulladt a hatéves fiú, miután a szülei ráültek

Letartóztattak egy anyát és egy apát, akik karácsony este gyilkolták meg egyik gyereküket. A fiúk nem mentek időben aludni – ezért a két felnőtt addig ült a kisebbiken, amíg megfulladt. Közben videójátékkal játszottak.

Fotó: Sarasota County Sheriff's Office

Fotó: Sarasota County Sheriff's Office

A 22 éves Ashley Cole úgy ült hasra fektetett fián, hogy a lábait a hátához szorította, míg a 31 éves James Dearman a fiú fején és felsőtestén ült – írja az NBC News.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A párt múlt héten tartóztatták le, miután a hatéves James Dearman holttestét megtalálták a hatóságok a család englewoodi otthonában.

    A fiú és hétéves testvére büntetést kaptak, amiért nem mentek időben aludni. Előbb a fal felé kellett fordulniuk, majd amikor az anya úgy látta, ez nem elég, új büntetést talált ki. Ekkor ültek rá a fiúra. A férfi 122 kilogrammot, míg a nő 95 kilogrammot nyomott.

    A kisfiú kiabált, hogy nem kap levegőt, és hogy ki szeretne menni a mosdóba, végül bepisilt és elvesztette az eszméletét – derül ki a rendőrségi nyomozás irataiból. Ezután a pár otthagyta a gyereket a kanapén, és kiment a garázsba dohányozni – és csak ezt követően hívták ki a mentőket.

    A hétéves testvér sértetlenül megúszta az esetet – rá most nevelőszülők vigyáznak.

    Top 16