• Külföld
CsR

Párnával fojtotta meg kisfiát, majd megcsókolta a halott gyereket

Súlyos depresszióban szenvedett, ezért csak 5 év börtönt kapott az a belga apa, aki párnával fojtotta meg a fiút, megcsókolta halott gyerekét, majd öngyilkos akart lenni.

A 42 éves belga Philippe Graffart pénzügyi vezetőként dolgozott Szingapúrban. Francia származású feleségével költözött oda, ám időközben a viszonyuk megromlott, elhidegültek egymástól. A köztük lévő feszült viszony és az 5 éves kisfúk elhelyezéséért folytatott csata teljesem felőrölte a belga férfi idegeit.

Depresszióban szenvedett, ennek is köszönhető, hogy végzetes lépésre szánta el magát. Nyugtatót adott be a kisfiának, amikor elaludt, akkor párnát szorított az arcára és megfojtotta az 5 éves gyereket. Ezután megcsókolta halott fiát, majd kocsiba ült, öngyilkos akart lenni.

Autójával balesetet szenvedett, ám a légzsák megmentette az életét. Egy kórházba tért magához, onnan megszökött, egyenesen a rendőrségre ment, és bevallotta a tettét. A férfi 5 év börtönt kapott, a bíróság szerint azért, mert depressziós volt, amikor tettét elkövetett - írja az Emirates247.  

Kommentek:

Top 0