• Krimi
Faktor

Szívszorító: megfagyott kisbabát találtak a hajléktalan nőnél

Egy buszmegállóban a kabátja alatt a kezében tartotta a mentálisan beteg anya a halott gyermekét, a kisbabát azonnal kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

Egy halott újszülött csecsemőt találtak egy hajléktalan anya kezében egy buszmegállóban. A férfi, aki felfedezte a kisbabát, épp a buszra várt, amikor nő közelebb ment hozzá, kinyitotta a kabátját, és megmutatta neki a fiút.

Illusztráció

Illusztráció

A Metro szerint a gyermek jéghideg volt a megtalálásakor, ezután azonnal a kórházba vitték. Az orvosok megpróbálták újjáéleszteni, de nem sokkal később halottá nyilvánították.

A rendőrök tájékoztatása szerint az anya képtelen volt alapvető kérdésekre válaszolni, és azt mondta nekik, hogy gyermeke szeplőtelen fogantatással jött a világra. A rendőri jelentés szerint az asszony egyértelműen mentális betegségben szenved.

Az esetet csak egy héttel a gyermek halála után hozták nyilvánosságra, mert az orvosok a halál okának bekövetkezésével kapcsolatban nem értettek egyet. Végül arra a megállapításra jutottak, hogy a kisfiú halva született.

Kommentek:

Top 0