• Krimi
Faktor

Megette barátja agyát, miután megölte, a holttestet a főiskola professzorának vitte

Újabb szabadlábra helyezési kérelmét utasították el annak a férfinak, aki Ohióban megölte barátját. A férfi azóta börtönben ül, ötödik alkalommal kérte szabadon engedését.

A bizottság február elsején hallgatta meg a most 60 éves férfit. Felülvizsgálták az ügyet és úgy döntöttek, a férfinek továbbra is börtönben a helye. Legközelebb 2018-ban vizsgálják újra az ügyet.

David Allen Chapin életfogytiglani börtönbüntetését tölti, amiért 1978-ban, 23 évesen megölte barátját, aki egyben a lakótársa is volt. A két férfi a vallásukon kezdett vitatkozni. Chapin ekkor szemen lőtte barátját, majd megette agyának egy részét. Később a holttestet betette a kocsijába és elvitte a főiskolai professzorának, mondván van egy teste boncolásra – írja a CBS News.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Chapin azt mondta a pszichiáternek, ahova a bíróság küldte, hogy barátja agyát azért ette meg, mert ez egy kölcsönös megállapodás volt köztük – írja az ABC News.

    A megölt férfi családja és az ügyész szerint Chapinnek börtönben kell maradnia. Szerintük a férfit sosem szabad kiengedni.

    Top 16