• Krimi
Faktor

Zaklatta, majd megerőszakolta iskolatársát a hatodikos gyáli fiú

A 12 éves lány visszautasította évfolyamtársa közeledését, de a fiú nem fogadta el az elutasítást. Két barátjával az iskola előtt várt kiszemeltjére, ekkor erőszakoskodott a lánnyal.

Egy gyáli általános iskola 6. osztályos tanulója R. G. az interneten is írt a 12 éves lánynak. A fiú a Facebookon jelezte a lánynak, hogy le akar feküdni vele, majd az iskolában többször csókolgatta is a nyakát. A kislány visszautasította a közeledést, és néhány nap múlva letiltotta az interneten erőszakos udvarlóját.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

R. G. pénteken ül a vádlottak padjára a Budapest Környéki Törvényszéken, 12. életévét be nem töltött személy elleni szexuális erőszakkal vádolják. Gyimesi Kinga bírósági szóvivő a vádiratból idézte fel a Borsnak a tavaly februári nap eseményeit.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A lány elhatározta, hogy személyesen kéri meg R. G.-t, hagyja őt bé­kén. Az iskola előtt megvárta a fiút, aki két társával érkezett a találkozóra. Megbeszélték, hogy elsétálnak az iskola köze­lében lévő kiserdőbe. A lány ek­kor már félt, de nem mert menekülni, így ellenkezés nélkül ment a trió­val. A vád szerint a fiúk ekkor már tudták, mi következik. Az előzetesen megbeszéltek szerint R. G. társai leterítették a kabátjukat a földre, majd őrt álltak, hogy senki ne zavarhassa meg őket. Közben R. G. „erőszakosan és durván legalább kétszer közösült a sértettel, akinek ezzel fájdalmat okozott”.

    A lány később a barátainak és a szüleinek is elmesélte a szörnyűségeket, a szülők pedig feljelentést tettek. A vád szerint túl a fizikai bántalmazáson a fiúk súlyos lelki megrázkód­tatást okoztak a kislánynak. R. G. később a rendőröknek azt mondta, hogy nem csinált semmi rosszat, nem alkalmazott erőszakot. A trióból két fiút vádoltak meg, mindketten szabadlábon védekezhetnek.

    Kommentek:

    Top 16