• Krimi
Faktor

Megerőszakolta és kalapáccsal verte halálra

Megkezdődött a brutális forráskúti gyilkosság tárgyalása. Kegyeleti okokból a nyilvánosságot kizárják, de az ítélet nyilvános lesz. 

A tárgyalóterembe a bírón kívül csak az ügyész, az ügyvéd és a láncon vezetett vádlott léphetett be. Az ügyvéd azt mondta, hogy kegyeleti és erkölcsi okokból a védelem és a bíróság is javasolta a nyilvánosság teljes kizárását. Annak ellenére, hogy a gyilkosság részletei már korábban kiderültek. Mégis a gyilkosság kegyetlen módja miatt zárt a tárgyalás - írja a delmagyar.hu.

A gyilkosság 2014-ben történt. Az akkor 21 éves férfi üzenetet küldött gyermekkori barátnőjének, hogy találkozzanak, mert beszélni szeretne vele. A nő akkor már egyedül nevelte a 2 éves fiát, aki egy másik férfitól volt. A nő belement a találkozóba, elment a férfihoz.

Mikor a nő odaért hozzá, a férfi már részeg volt, és azonnal szexuális ajánlatot tett neki. A nő ezt elutasította, a férfi viszont hajthatatlan volt, erőszakkal érte el, amit akart. Ezután addig fojtogatta a nőt, míg az elájult. Még mindig eszméletlen volt a nő, mikor másfél-két óra elteltével kalapáccsal többször fejbe verte. A nő belehalt az ütésekbe. A férfi ezután a saját kertjében lévő disznóólban rejtette el a holttestet. Mivel a nő családja bejelentette eltűnését, a rendőrök hamar eljutottak a 21 éves férfihoz. A kihallgatás alatt össze-vissza beszélt, így a rendőrök elvitték. Később bevallotta a gyilkosságot és a nemi erőszakot.

Top 0