• Krimi
Faktor

Elvetemült apa erőszakolta meg a hazafelé tartó kislányt, a rendőrség nem hitt neki

A kislány az erőszak után egyből tárcsázta a segélyhívót, de hiába.

Május 3-án erőszakolt meg egy 35 éves férfi egy templomból hazafelé tartó, tízéves kislányt Szlovákiában. Az üggyel kapcsolatban most újabb, nyugtalanító részletek derültek ki.

A támadó azt hazudta a kislánynak, hogy hazaviszi. (Képünk illusztráció.)

A támadó azt hazudta a kislánynak, hogy hazaviszi. (Képünk illusztráció.)

A szomorú estén egy piros Skoda Fabia állt meg a hazafelé sétáló kislány mellett. A kocsi sofőrje felajánlotta neki, hogy hazaviszi, és bár a lány nem lakott messze, elfogadta az ajánlatot. A férfi azonban nem haza vitte őt, hanem egy félreeső parkolóban állt meg, és tapogatni kezdte áldozatát.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Mivel a kislány ellenállt, a férfi többször megütötte őt, majd megerőszakolta. Áldozatát ezután kirakta a kocsiból, és elhajtott a helyszínről.

  A pokoli történet ezzel még nem ért véget. A nyomozás során kiderült, hogy a 10 éves kislány azonnal hívta a 158-as segélyhívót, hogy értesítse az esetről a rendőrséget, de a telefont kezelő ügyeletes nem hitt neki.

  Ne viccelődj!

  - mondta a kétségbeesett kislánynak a rendőr, majd bontotta a vonalat. Az ügyeletest emiatt később felelősségre vonták, de büntetésének részleteiről semmit sem tudni.

  A 10 éves kislány támadóját 24 órán belül elfogták - írja a Paraméter. A 35 éves férfi - aki lengyel feleségével egy kisgyermeket nevel - vizsgálati fogságba került. A nemi erőszak miatt 7-től 15 évig tartó börtönbüntetésre számíthat. Áldozatát jelenleg kórházban ápolják - sérülései nem súlyosak, de még mindig a történtek hatása alatt van, és nem szívesen beszél.

  Kommentek:

  Top 16