• Autó
Autószektor

Megérkezett Magyarországra a Can Am Ryker

A kanadai BRP (Bombardier Recreational Products) szabadidős termékei, quadjai, jet ski-i, a Sea Doo és a Can Am márka évtizedek óta a világ élvonalát jelentik.

Nem véletlen, hogy Lewis Hamilton Formula 1-es pilóta  a cég globális márka nagykövete. A BRP igazi, igényes, világjáró különcöknek szánt járműve azonban kétségtelenül a hátul egy, elől két kerékkel rendelkező Can Am Spyder, amely mindmáig szimbóluma a gyártó kreativitásának és innovációs bátorságának. A BRP most új, az eddigieknél kisebb, könnyebb és trendibb háromkerekű motorral jelentkezett: a Can Am Ryker-rel, amely újradefiniálja a motorozás élményét és amelyet tulajdonosa különféle egyedi dekorációs panelekkel, matricákkal, kiegészítőkkel tehet teljesen egyedivé. 

Forrás: Autószektor

Forrás: Autószektor

A Can Am Ryker, a  Spyder trendi kistestvére, amely fiatalokat, hölgyeket és persze az örök ifjakat célozza dinamikus, de takarékos 600-as motorral, futurisztikus stílussal és sportos, egyedi külsővel

- mondja a BRP magyar importőrcégének, a Jet Power Hungary Kft-nek a kommunikációs igazgatója Bóday Pál, aki azt is elárulta: az utcai verzióban, és a földutaktól sem visszariadó Rally változatban is elérhető Can Am Ryker, Magyarországon elsőként az AMTS Tuning Show Hatvani standján lesz elérhető március 22. és 24. között Budapesten, kipróbálni pedig a Hatvani Tuning és Veteránautó Találkozón, május 4-én lehet majd - előzetes regisztráció alapján - kipróbálni.

Forrás: Autószektor

Forrás: Autószektor

A Can Am Ryker-ről minden információ elérhető az importőr weboldalán, a www.jetpower.hu weboldalon.

További cikkekért látogasson el az Autószektor oldalára: www.autoszektor.hu

Kommentek:

Top 0